måndag 10 februari 2014

Bli Spotify-Dj med appen Pacemaker

På webbsidan appguiden.se hittade jag ett kul tips om appen Pacemaker.
Pacemaker är gjord för iPad och är gratis. 

Så här skriver de om appen:
Nu kan du få klubbstämning på hemmafesten med en ny DJ-app till iOS. I Pacemaker kan du ladda ner och mixa fritt från Spotifys enorma musikbibliotek. Det enda som krävs är att du är Premiumkund. 

Till skillnad från andra liknande appar har Pacemaker utvecklats i samarbete med Spotify och bryter inte mot företagets upphovsrätt. Du kan även använda din musik från iTunes i appen. Bakom idén står före detta DJ:n Jonas Norberg.

– Vår vision har alltid varit att låta så många som möjligt ha kul med musik. Med Pacemakers design till iPad och kopplingen till Spotify tror jag att vi är på rätt väg, säger Jonas Norberg, VD, i ett pressmeddelande.

Appen är rolig, enkel och perfekt för dig som är amatör. Bara det faktum att du kan scratcha i Pacemaker är skäl nog att ladda ner den direkt. Det bör dock sägas att du i nuläget inte kan spara eller dela dina mixar.
 
 

Kolla in youtubeklippet som visar hur Pacemaker fungerar med Spotify

2 kommentarer:

  1. Ojojoj, hur ska det bli nu på alla fester....Nu får vi väl inte ens höra introt på låtarna innan "DJ Lotta" är inne och "Scratchar" i alla låtarna:) Kram Tina

    SvaraRadera