tisdag 14 september 2010

80-årig pantertant bloggar

Jag läste i Hemmets veckotidning om Carin Önnestam som är 80 år och bloggar för fullt.
När Carins jämnåriga vänner började bli krassliga och fick andra intressen, bestämde sig Carin för att det var dags att utöka sitt umgänge. Vägen gick via internet och visade sig vara rena vinstlotten för Carin enligt Hemmets veckotidning.

Carins blogg heter Pantertantens blogg och där skriver hon om sitt aktiva liv.


Här är ett smakprov från Carins senaste inlägg på hennes blogg:
Igår blev en våt glädjedag för mig. Morgonen var molnig och sommarvarm, när jag traskade till tunnelbanan. Jag skulle till ögonläkaren på Sankt Eriks ögonklinik på Kungsholmen. Först blev det en synundersökning, Synen hade förbättrats med 14 tecken på det vänstra ögat och fyra på det högra. De skador jag tidigare har haft på gula fläcken på båda sidor har nästan läkt ut, mycket tack vare ett hälsokostpreparat med blåbär och sill, som är proppfull med Omega 3. Detta måste firas, och mitt val blev skräpmat av värsta slaget. Jag valde mellan något flottigt från McDonalds eller en grillad korv med bröd och majonnäsgurka. Korven segrade.

Carin är även medlem på Facebook.
Det är en dam som lever i tiden!

Over and out L8

2 kommentarer:

  1. Underbart... :-) ålder är ju bara ett tillstånd, härligt att se ett exempel på detta. Själv har jag en mor på 72 som är en hejare på sms - nu får vi nog introducera den sociala delen av nätet för henne också.

    SvaraRadera