onsdag 1 september 2010

Jag vill ha en iPhone!


I dreaming of a fine iPhone...

Här några appar som jag skulle ladda ner om jag hade en iPhone :

Med Hittabolaget i din iPhone letar du upp de närmaste Systembolagen från den plats där du befinner dig just nu. Välj det bolag som verkar lämpligast och du får se öppettiderna för idag.

Tasteline, erbjuder flera recept och omvandlar ingredienserna till en praktisk inköpslista som går att bocka av.Tv.nu, med den här appen i din iPhone ser du alltid vad som visas på alla tv-kanaler just nu. Pekar man på en kanal så får man se hela tablån för den kanalen. Man kan välja bort de kanaler man inte har så slipper man bli frestad att skaffa fler.Inget mer planlöst zappande framför tvn.Med hitta.se letar du enkelt upp den person du söker och sedan kan du lägga till personen i fråga i din adressbok. Har du redan personen i adress boken så kan du välja att komplettera adressboken om hitta.se har fler uppgifter om personen än vad du har. Mycket praktisk app, helt enkelt en måste ha appAppen behöver ingen närmare presentation.


iHandy Level vattenpass en typisk ”måste ha” app som man inte bör missa eller?!

Vilka appar skulle du ha eller rent av har kanske?

Over and out L8

2 kommentarer:

  1. Lotta Fröjdfeldt1 september 2010 21:59

    Med Sleep Cycle vaknar jag utvilad allt fler morgnar och med Tuner Tool stämmer jag både gitarr och bas. Men Bark control har än så länge inte lyckats få min hund att sluta skälla.... Fler tips? Det är iaf kul att fortsätta leta nya smarta lösningar!

    SvaraRadera