Nu har vi hunnit med två dagar i Canazei.
Vädret är toppen och pisterna är kanon!!
Snacka om ”träning” på hög höjd
Vi börjar dagen med en promenad sen blir det en hotellfrukost. Vid halv nio tar vi kabinen upp till pisterna. Det finns en hel del pister att välja på, ca 120 mil pist.
Lunchen avnjuts i pisten av en god soppa och ett glas rött sen blir det att softa och sola lite i solstolen med en Bombardino.
Efter lunchen är det skidåkning fram till fyrasnåret sen är det bara att åka kabinen ner till Canazei och avrunda eftermiddagen med en afterski.
Tillbaka på hotellet blir det ett besök i relaxavdelningen med bad och bastu för att rehabilitera våra ömma muskler.
Eftersom vi halvpension så äter vi middagen på hotellet och då snackar vi MIDDAG.
Så här ser middagen ut:
-Middagen inleds med ett stort buffébord med olika sallader, kallskuret, pajer, olika bröd, oliver etc.
-Antipasti
-Förrätt, där vi kan välja på fyra olika rätter. Dessa fyra rätter är olika varje dag.
-Varmrätt, där vi kan välja på fyra olika rätter. Dessa fyra rätter är olika varje dag.
-Efterrätt, ett bord uppdukat med tårtor, glass, frukt och en massa olika slags efterrätter.
Ja, som ni förstår så är ”träning” på hög höjd ett heltidsgöra!
Over and out L8
Vädret är toppen och pisterna är kanon!!
Snacka om ”träning” på hög höjd
Vi börjar dagen med en promenad sen blir det en hotellfrukost. Vid halv nio tar vi kabinen upp till pisterna. Det finns en hel del pister att välja på, ca 120 mil pist.
Lunchen avnjuts i pisten av en god soppa och ett glas rött sen blir det att softa och sola lite i solstolen med en Bombardino.
Efter lunchen är det skidåkning fram till fyrasnåret sen är det bara att åka kabinen ner till Canazei och avrunda eftermiddagen med en afterski.
Tillbaka på hotellet blir det ett besök i relaxavdelningen med bad och bastu för att rehabilitera våra ömma muskler.
Eftersom vi halvpension så äter vi middagen på hotellet och då snackar vi MIDDAG.
Så här ser middagen ut:
-Middagen inleds med ett stort buffébord med olika sallader, kallskuret, pajer, olika bröd, oliver etc.
-Antipasti
-Förrätt, där vi kan välja på fyra olika rätter. Dessa fyra rätter är olika varje dag.
-Varmrätt, där vi kan välja på fyra olika rätter. Dessa fyra rätter är olika varje dag.
-Efterrätt, ett bord uppdukat med tårtor, glass, frukt och en massa olika slags efterrätter.
Ja, som ni förstår så är ”träning” på hög höjd ett heltidsgöra!
Over and out L8
Hej, vi tänkte åka canazei i mars 2012 och undrar därför vilket hotell ni bodde på och om ni var nöjda med detta? Tack på förhand! /Helena
SvaraRadera