lördag 28 augusti 2010

iPoden förvandlas till personlig tränare

Förvandla din iPod till en personlig tränare med Nike + iPod Sport Kit.

Många som joggar gör det med musik vilket Nike och Apple sett till att samarbeta kring. En sådan sko i kombination med musik ska givetvis göra löpningen ännu roligare.
Nike har skapat en sko, Nike Moire som har fått en inbyggd sensor som håller reda på en hel del nyttig information. Skon ger löparen direkt feedback på hastighet, distans och kaloriförbränning.


Hur du använder Nike + iPod Sport Kit
Placera sensorn i den vänstra Nike+-skon, i den inbyggda fickan under innersulan. Du kan låta sensorn ligga kvar i skon även när du inte tränar.

Anslut mottagaren till iPod nano. Den passar precis i dockkontakten som finns nedtill på iPod nano, bredvid hörlursuttaget. iPod touch har inbyggt stöd för Nike+, så den behöver ingen mottagare.
Ta dig ut i spåret med träningsbaserad röstfeedback, Nike Sport Music-innehåll och dina favoritspellistor eller -låtar som håller motivationen uppe.

Synkronisera
När du kommer tillbaka till datorn kan du synkronisera din iPod eller iPhone 3GS för att överföra dina träningsdata till iTunes och nikeplus.com. Där kan du utvärdera din prestationshistorik, ställa in mål och till och med utmana andra löpare på ett virtuellt lopp.


Se klippet, Run with your iPod.




Over and out L8

1 kommentar:

  1. Häftigt! Det stämmer med min erfarenhet att vi behöver finna sätt att motivera oss att röra på oss "frivilligt"! ;-)

    SvaraRadera