torsdag 4 augusti 2011

Florida here we come


Yes, imorgon bär det av till Florida!
Florida – även kallad The Sunshine State har ett härligt och varmt klimat med ganska likartat väder under hela året. Florida är den enda av USA:s delstater med subtropiskt och fuktigt klimat. Faktum är att solen strålar närmare 360 dagar om året!
It's my kind of city : )

Så här ser trippen ut
Vi ska passa på att se lite av staten Florida. Vi börjar med Orlando, sen blir det Miami och därifrån drar vi vidare till Key West och så avrundar vi med Fort Lauderdale.

Visa USA 2011 på en större karta

Orlando
I Orlando ska vi bo på hotellet Walt Disney World Swan and Dolphin. Teknik-Tomas har sin kurs på hotellet så det blir nära för honom när han ska till kursen. Och jag har nära till de faciliter jag vill göra medan Teknik-Tomas "kursar".

Så här står det på hotellets webbsida:
"Get ready for fun in the sun! With five heated pools - not to mention whirlpools, fountains and waterfalls - all nestled in an exotic tropical environment, you'll find the perfect spot to relax in the shade or tan in the sun."

Men de har inte skrivit något om pool-killarna, är inte det lite konstigt?! ; )

Shopping
Orlando har utmärkt shopping med ett stort utbud. Här finns en blandning av mindre butiker och enorma shoppingcenter så kallade shopping mall. Här kan du shoppa prisvärda märkeskläder i luftkonditionerade och svala lokaler på de stora köpcentren.

Orlando måste vara så nära heaven man kan komma. Tänk sol, bad och bra shopping på ett och samma ställe. Och apropå heaven så avslutar jag inlägget med Bryan Adams Heaven.Over and out L8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar