fredag 9 juli 2010

Internet är passé...

Artisten Prince dömer ut Internet och menar att det är slut.
Så här säger han i en intervju i Daily Mirror:
- Internet är helt över. Alla de här datorerna och digitala prylarna är inget bra, säger superstjärnan i en exklusiv intervju i.
Internet är som MTV. Det fanns en tid då MTV var hippt och sedan blev det plötsligt passé, säger Prince.

Han fortsätter med att även döma ut "datorer" och "digitala prylar".
– De bara fyller ditt huvud med nummer och det kan inte vara bra för dig.Vad vi ska lägga tid på i stället nu när Internet är slut säger stjärnan dock inte.
Artikeln är hämtad från Expressen.

Nä, nu är du allt ute och cyklar Prince!
Fortsätt du och att hålla för öron och ögon inför framtida digitala verktyg och lev i din analoga värld.

Prince uttalande får mig osökt att tänka på vad Inez Usman, kommunikationsminister i mitten på 90-talet, kläckte ju ur sig om Internet som har blivit legendariskt:
"Internet är en fluga som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet"

Men hur är det?

Är Internet som universum oändligt eller finns det ett slut?
Här är några fejkade och småroliga sajter som menar att deras webbsida är den absolut sista webbsidan på Internet.
Webbsida 4

Webbsida 5


Over and out L8

2 kommentarer:

  1. Det är intressant att "slutsidorna" tipsar om att man kan "träffa folk" istället för att surfa på internet...hum...själv "träffar jag folk" varenda dag när jag surfar på internet och inte sällan (utan ofta) leder dessa träffar till irl-träffar...men ändå. Antingen skojar slutsidemakarna med oss eller annars är det någon stackare som lever i den "svart-vita" världen :)

    SvaraRadera
  2. Inez kommentar var ju rolig, om man har internet till att bara surfa planlöst runt är det ju ingen mening och skulle man besöka varenda webbsida som finns skulle man behöva nio liv som katten, men internet har ju utvecklats till nåt annat än vad det var då, nu är det ju mer som en global mötesplats och uppslagsbok åtminstone för mig.

    SvaraRadera