söndag 20 juni 2010

Lunch på Westerqwarn

I söndags var Teknik-Tomas och jag och åt lunch på Westerqwarn.

Så här presenterar de sig på sin hemsida:
Westerqwarn har anor ända tillbaka till 1400-talets början.
Idag är Westerqwarn ombyggd till restaurang, pub, festvåning, café, kvarnmuseum, utställningar, konferens- och aktivitetsvåning. I omgivningarna finns bl.a. golfbana, minigolf, boulebanor, beachvolleybanor, fotbollsplan, kanotuthyrning, puttinggreen och chippinggreen
.


Vad åt vi då?
Till varmrätt åt vi:
Oxfilémedaljonger med ugnsbakade betor och rökt blomkålspuré samt ljummen färskpotatissallad.(Teknik-Tomas)

Stekt svensk majsskyckling med krämig couscoussallad, rostad vitlök samt sommarens grönsaker.(Lotta)

Till efterrätt åt vi:
Creme brulé smaksatt med Sri Lanka kanel och färska jordgubbar.(Teknik-Tomas)

Nöt och chokladbrownie med färska bär samt vitchoklad - och lime mousse.(Lotta)


Vi åt en mycket god lunch och toppade det med en sagolik god dessert.
Jag kan varmt rekommendera ett besök hit för att äta god mat i en vacker miljö.

Over and out L8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar