tisdag 22 juni 2010

Nanospelare på min blogg

På Elin Thorsells blogg finns en bra beskrivning hur man lägger in en spelare som gadget på sin blogg. Det är från webbsidan MixPod.com som Elin beskriver hur man skapar sina spellistor, väljer en gadgetspelare och vilken färg den ska ha. Jag valde nanospelare i silver, du ser den i högerramen här på min blogg. Spela gärna en låt på min nanospelare.

På bilden nedan är ett urval från MixPods gadgetspelare och väljer den man vill ha på sin blogg.


Radioinslag
I min webbkurs på KTH ska alla deltagare gör ett inslag på podcast radio. Uppgiften var att berätta lite om sig själv och gärna lägga in lite musik. Lyssna till mitt bidrag genom att klicka på spelaren nedan. Tänk på att jag är nybörjare men skoj var det.

Over and out L8

3 kommentarer:

 1. Vilken snygg blogg du har och vilken fin spelare! En sån vill jag också ha! :D I alla fall om det finns musik som jag gillar att välja bland.

  Jag är lat (och kanske lite ängslig vad gäller alla nerladdningar som måste göras?) så jag drar mig för att ladda ner - visst vore det bra om vi kunde lyssna på våra podcasts utan att ladda ner dem först?

  SvaraRadera
 2. Tack CWateson!
  Kan bara hålla med om nedladdningen...idag måste man vara noga med att bara ladda ner det som är lagligt. Men håller det när musiken finns där ute på nätet?

  SvaraRadera
 3. Hej! Kul tips med ipoden! Det ska jag också prova snart. Tyvärr kunde jag inte lyssna på din presentation nu (jobbar trådlöst och fick meddelandet att det kunde ta 3 timmar att ladda ner...). Men jag gör ett nytt försök en annan gång.

  SvaraRadera